La U.E. Santboiana als premis al reconeixement esportiu

Reconeixement SB 2016 jordi elias-2

Més de 700 persones van omplir, ahir 6 de juny, els jardins de l’ateneu santboià en l’entrega dels premis al reconeixement esportiu atorgats per l’ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

L’acte, conduit i presentat pel periodista de TV3, i amic de la casa, Jordi Robirosa, va comptar amb la presència de l’alcaldessa Lluïsa Moret, i la regidora d’esports Maria Antònia Barragán, les quals han entregat les plaques commemoratives als esportistes i equips guardonats.

En especial, volem destacar el reconeixement que l’ajuntament ha fet a en Jaume Picasal, el “Pica”, per la seva trajectòria en el món del rugbi i per representar perfectament els valors del nostre esport. Des d’aquí volem felicitar a tots els esportistes, equips i jugadors premiats, i els encoratgem a seguir treballant per eixamplar i enfortir els valors de l’esport. L’entrega d’aquests premis han estat el més clar exemple que l’èxit i excel·lència esportiva només poden anar de la mà de l’èxit i excel·lència personal.

th_Reconeixement SB 2016 jordi elias-3th_Reconeixement SB 2016 jordi elias-1th_Reconeixement SB 2016 jordi elias-2th_Reconeixement SB 2016 jordi elias-7th_Reconeixement SB 2016 jordi elias-6th_Reconeixement SB 2016 jordi elias-5th_Reconeixement SB 2016 jordi elias-4