Final Copa del Rey de Rugby 2017

16427664_1501485146529911_2605701089864779141_n

En els últims dies, la família del rugby ha hagut d’assistir a una polèmica, amb una sèrie de declaracions i contradeclaracions, sobre on s’ha de disputar la final de la Copa del rei del pròxim 30 d’abril. Després que tot això hagi succeït sense tenir en compte la veu ni l’opinió de la Unió Esportiva Santboiana ens veiem forçats a deixar clara quina és la posició del nostre club:
-La final de la Copa del rei s’ha de jugar en un camp neutre, en el qual ambdós equips puguin competir en igualtat de condicions. Qualsevol altra solució serà contraria a l’esperit i l’essència, tant de la competició com del rugbi, essent un greuge comparatiu inadmissible.
-Des de la Unió Esportiva Santboiana estem treballant per trobar seus alternatives a l’Estadi Zorrilla, que reuneixin les condicions d’aforament imposades per la FER i que siguin en una ciutat neutra. Emplacem a la FER i el Silverstorm El Salvador a treballar plegats amb aquestes opcions.
-Lamentem que, fins al moment, les negociacions sobre on s’ha de jugar la final de la copa del rei s’hagi mogut únicament en termes econòmics, deixant de banda la promoció del nostre esport, la igualtat en la competició i la voluntat d’oferir el millor espectacle esportiu possible.