Wed01282015

Last update11:17:09

Error
Back Divisió d´Honor Previa Partits Prèvia partit Bizkaia Gernika RT-UES Santboiana SEAT
Divendres, 24 de febrer de 2012 17:00

Prèvia partit Bizkaia Gernika RT-UES Santboiana SEAT

Escrit per  Administrator
Gernika-UES Gernika-UES Jordi Elias

La Santboiana es desplaça al Pais Basc per disputar la 13ena jornada el Campionat Renfe Divisió d'Honor davant d'un sempre difícil Gernika.


El partit programat per aquest diumenge a les 12:00 serà una duríssima prova pels de Sant Boi,  que volen seguir liderant el campionat i són conscients que és especialment en aquests camps on l'equip ho ha de donar tot.

El camp del Gernika és un dels més difícils degut a l'estat del terreny de joc, sempre enfangat,  i on els davanters hauran de treballar de valent.

En Lewis ha recuperat jugadors importants com Thomson i Burguer però no podrà comptar amb Marlet, Trubat i Le Roux, pel que ha hagut de fer canvis de banqueta i posicions pensant en el joc que vol oferir davant el Gernika. Debutaran Venerio i Adrià Garcia, jugadors habituals del segon equip.

Convocatòria: Balsalobre, Miniño, Sagario, Massoni (C), Lyons, Carroll, Guerrero, Oliver, Puigbert, Thomson, Palau, Severino, Richmond, Serrano. Garcia, Acevedo, Chichua, Palomo, Stavrov, Venerio, Geldenhuys i Adrìà Garcia.